Thursday 12 January 2012

Koncno dopust

Po mesecih trdega dela (klatenja naokrog), sva koncno na dopustu. Po Wellingtonu je bila prva destinacija Taupo in obisk najine NZ druzine. Tam sva prespali 2 noci. Zadnji vecer smo se z Markom in Petro odpravili ponovno na Mt. Tauhara, tokrat z namenom opazovati soncni zahod. To je pa zal pomenilo, da je bilo treba pot navzdol opraviti malce hitreje, preden nas ujame noc. Tako smo jo pac pretekli, kar ni bil najboljsi recept za misice v naslednjih dneh.
Alex in Chloe sta tudi poskrbela, da nama zadnjo noc ni bilo dolgcas. Najprej Alex, ko se je ob 3h ponoci vrnil domov in se odlocil, da nama ponudi cheeseburger, cez 5 minut nama prinesel se dekico, ker je ne vem zakaj mislil, da nama je mogoce mraz, cez 20 minut pa se Chloe, ki je iskala Alexa.


Ata Mark na vrhu

Romantika...

Naslednji dan je prisel cas, da se poslovimo. Se prej so nama prijazno priskrbeli prenocisce pri Jeninem bratu, ki ima v lasti neke vrste hostel v Tutiri, ki je nekako na pol poti do Gisborna.
Ker je bila vremenska napoved precej slaba za cel teden, sva se odlocili, da bova spali raje v hostlu kot v sotoru. V Gisbornu je bil cenejsi hostel poln, tako so naju napotili na Wainui beach, kjer so pravkar ponovno odprli hostel, ki je nekaj casa deloval kot hotel. In tako sva pristali na poti v nebesa. Najprej sva hoteli ostati le nekaj dni, nato pa se preseliti v kamp. Ker pa ziviva nor luksuz za tako malo denarja, sva se odlocili (kljub temu, da je bila vremenska napoved popolnoma napacna in imamo perfektno vreme), da ostaneva tam do konca tedna. Od takrat pa samo se:
Surfing
Eating
Drinking
Swimming
...

Poosebljena sreca? =)

Vecerno kopanje

Priprava rumovih kroglic

Prvi na svetu uzrli sonce tistega dne

Lacna Ana

Rekreacija na plazi

S tem pa tudi zakljucujem ta mali blogec. Hvala lepa za pozornost, upam, da ste ob branju uzivali in pa, da vam bom kmalu lahko ponudila se kak drugi blog =)

1 comment:

  1. Srečno pot domov!
    Boš kej zblogala v živo ko prideš

    Irena ŽaBar

    ReplyDelete